luni, 20 august 2012

Apusul are ceva magic


Poate e un lucru mare sau poate e unul dintre acele lucruri simple si banale ale vietii, pe care orice om le poate vedea, este vorba despre lasarea soarelui la asfintit, un moment de poveste pentru mine. Mi-a atras atentia in mod special culoarea si reflectia acelei lumini cu norii, un adevarat spectacol al naturii!
Pentru un moment m-am gandit cum cimentul si intreaga tehnologie din zilele noastre se inchina la forta naturii, mi-a pus stapanire acel moment un sentiment de liniste, curatenie si simplitate, ma ducea cu gandul la  case de tara primitoare, de multumire ca asta e ceea ce ne-a dat Dumnezeul si trebuie apreciat. Dincolo de ziduri inalte si drumuri late, exista povesti! Dincolo de stiinta exista pamant, soare, apartenenta, familie, sate, obiceiuri...
O forta superioara noua ne ofera acest spectacol frumos zilnic, doar trebuie sa ne acordam timp, sa-l privim, sa dam timpul inapoi si sa ne deconectam de vinovatia oraselor, de internet si taste, pentru ca avem o viata reala pe care trebuie s-o traim departe de aceste lucruri.
Frumusetea este scrisa sus pe cer, trebuie doar sa ridicam privirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII: