vineri, 17 august 2012

I have high standards


 Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit pentru ca acest sentiment se naste din lucruri simple, daca faci putin esti fericit putin intr-un loc atat de mic ca un copil care sare cu picioarele in baltoaca din fata lui si se bucura naiv la realizarea lui. 
 Tu? Vrei marea, e momentul sa te maturizezi pentru asta. 
Fericit esti si daca sari in baltoaca aia dar... a avea marea intreaga totusi, cred ca e mai mult decat fericire. Noi nu alegem caile pe care sa mergem, noi insine trebuie sa ne cream calea. 
 Este constructiv sa te inconjori de critica. Aduna oameni ambitiosi in jurul tau, care au ceva de spus dupa ce tu ai crezut ca ai incheiat subiectul, fii alaturi de cei care stiu sa piarda dar nu vor sa piarda, alaturi de cei agresivi si dominanti, nu te astepta sa fie subiectivi cu tine cu scopul lor de a te face sa te simti bine pe moment. Inconjoara-te de oameni care te critica constructiv.
 Accepta ceea ce fac ei pentru tine, acesti oameni sunt buni cunoscatori ai slabiciunilor si a esecurilor.
 Nu putem fi schimbati putem fi reorientati sau recladiti, depinde cate etaje construiesti, toate duc la mansarda. :P Nu te agata de cei care isi fac timp de " mofturile tale" , de cei carora le place sa fie ascultatori doar ca sa te faca sa te simti bine pe moment. 

Femeia: Este cea care pune accent pe trairi, sentimente, folosind frecvent  ( " daca" plus un verb ) intr-o conversatie.
Barbatul: Este cel care pune accentul pe rezolvarea unei probleme logice si simple " asa zice el" , se foloseste de rational , pentru ei exista doar  ( " trebuie" plus verb ) intr-o conversatie. 

 PS: Suntem atat de diferiti totusi avem nevoie unul ce celalalt.

Semnat: Busola.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII: