vineri, 18 ianuarie 2008

fa-te mic si taci...


'' Cred ca nu prea e de scris mult, omenia fiind putina ''. Primesc zilnic cate un sfat si acolo regasesc cuvantul '' homo sapiens '' (a fi om). Cât de uşor vorbim la modul general si totusi cu cata greutate putem sa fim oameni!
---------------------------------
sa te nasti pentru a trai....
sa uiti tot ce-a fost curat si inocent din viata ta....
sa mori de atatea ori incat moartea iti devine cel mai bun prieten....
sa renasti doar pentru a muri din nou....
sa te amagesti cu amagirile celorlalti....
sa crezi ca totul are o finalitate....
sa speri si sa visezi....
sa realizezi ca cea mai pretuita speranta, cel mai scump vis este imposibil....
sa urmezi o cale care duce nicaieri....
sa poti muri cu adevarat....
dar sa iubesti.
---------------------------------
Cica nu mai e la moda '' aruncatu cu piatra '', acum se poarta ceea ce numeste inventatorul civilizatiei '' aratatul cu degetul ''. Avem cu totii degete. Hai sa le folosim in scopuri nobile! Nu mai simtim degetul arătător la cat l-am ridicat şi îndreptat spre nimeni şi nimic defapt? Ar trebui sa incepem aratatul cu degetul... insa spre noi. Unul isi târăste picioarele pline de rani de la prea mult mers in cautarea corectului, frumosului dar nu este obosit, rezista de parca nimic nu l-ar durea, ba chiar zâmbeste şi glumeste,cu toate ca toti cei din jur il privesc intr-un mod ciudat de parca nu ar avea in fata lor tot un om, soptesc pe la colturi si isi dau coate si ceea ce este mai grav il judeca!

Atata vreau sa va spun voua IDIOTILOR să aveţi grijă la ferestre mai ales dak avetzi borcane si binoclul prin preajma..(cuvântul sinucigaş?!) să vă arunce de acolo drept în moalele sufletului…

Iar pentru OAMENI: Suntem frigurosi şi avem picioarele reci şi vara... avem o frică de un bine trecător, o teamă ce ne-a ajuns până la os, un reumatism prea vechi şi netratat, transmis de la IDIOTI, acest reumatism o sa-l gustăm cu o plăcere sadică şi nebună pt ca nu ne imbatraneste şi nu ne ofera riduri... tot ce ne doboara ne intareste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII: