marți, 19 ianuarie 2010

Viata, o calatorie fara destinatie!




Se spune ca atunci cand un om curajos e pus in situatia de a trece o prapastie, stie exact ce sa faca. Nu-i este frica sa faca un pas mare, stie ca doua salturi mici nu l-ar ajuta sa treaca pe partea cealalta. Stie ca are numai o viata si nu poate reusi decat din prima si hotarat. Isi asuma riscul si sare fara teama.

Viata e o calatorie in nici un caz o destinatie! Omul plin de speranta, omul curajos va pune intotdeuna pret pe calatorie nu pe destinatie.
Un las va ramane intotdeuna pe loc, se va invarti intr-un perimetru limitat, insa daca ai ales sa faci asta ai pierdut adevarata intensitate a vietii. Iar persoanele astea care nu-si asuma riscul de a schimba ceva in viata lor, de a spera la mai mult, de a adauga ceva la ea mor inainte de moartea in sine. Vor trai permanent la rascruce de drumuri. Lasii nu au nevoie de curaj atata timp cat privesc limitat si le e indiferenta viata. Ei merg pe mana destinului . Lasii nu stiu sa ierte, nu stiu sa se ierte nici pe ei chiar... Ei prefera stabilitatea cunoscutului nesatisfacator in loc sa se arunce intr-o mare pe o barca din carton si sa se zbata pentru adevarata viata!

Nu uita ca timpul este trecator, nu astepta prea mult pentru a-i spune cuiva deosebit ceea ce simti. Pune in practica lucrul acesta, poate sa nu mai existe un maine... Un act de curaj este si iertarea. Iarta! E cel mai eliberator lucru care ti se poate intampla!



Va doresc tuturor o calatorie frumoasa !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII: