joi, 24 noiembrie 2011

Zarurile au fost aruncate !


Odată cu ridicarea zorilor, se ridică și ecoul tuturor promisiunilor auzite de către noi vreodată. Ca mai apoi la asfințit, fiecare vis sa fie spart în mii de bucați. E nevoie doar să se rostogolească un zar, atât și de asta depinde viața ta, realizezi că nu mai ține de tine, bucata aia de zar se va opri și va decide pentru tine. Soarta ne îndepartează și ne aduce din nou împreuna. Deschizi larg ochii să vezi perfecțiunea din zambetul meu și crezi că asta e tot ce contează ca mai apoi la sfarsit prin lacrimi să mai zăresti doar un chip stins. Vrei ca și sufletul tău să aibă puterea să mă ia înapoi, la tine acasă, însa el urlă de durere. Acum totul e haos. Fericire, bucurie, dragoste,tristete, zbateri, toate amintirile. Trebuie să mergi singur pe drum în această lume întunecată, cu nici o lumină care să ghideze acest drum. As vrea să reusesti ! Stiu că meriți ceva cu adevarat frumos. Esti important!
Atunci când cineva mă va întreba dacă am cunoscut vreoun cavaler în armură stralucitoare, am să raspund pur si simplu că da, am cunoscut! E un luptator ce a stins cel mai mare incendiu de până acum, de aceea se află în intuneric. E un luptător puternic, nu doar fizic, ci si emoțional și mental. Viata pe care o traiește e grea și e demnă de admirat. A facut ce a putut singur și mai mult decat atât a facut-o în felul său.
Cât despre ea.... O fata cu sufletul zdrobit din alte vremuri, care greu mai reușeste să aibă sentimente. Viata pe care o traiește în fiecare zi, lacrimile ei au fost multe deși ea nu a lăsat să se vadă asta. Nu mai are lacrimi să verse. Zâmbetul ei a rămas tencuit, cu ochii ei sclipitori privește doar înainte, nici gând să se uite la podea. Ar vrea să lupte, să simtă și parcă nu mai poate, pentru ea este aceeași închisoare doar că într-o zi diferită. Nu mai simte... Nu mai reușește nici să declare asta. Cineva cu ceva timp în urma a avut grijă atunci când a plecat, s-o lase făra cuvinte și mai apoi greu de atins.
Zarurile au fost aruncate, înca se rostogolesc, au luat-o rău la vale...




Un comentariu:

  1. un mesaj offtopic, din partea MWB:
    Buna ziua,
    Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
    ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca stim ca dincolo de bloguri vorbeste viata!''

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII: